Nieuwsfeeds - Binnenvaart

Nieuwsfeeds - Binnenvaart

NRMM Stage V - Overzicht voor Ondernemingen

Bekijk de Live stream van het evenement: www.cbrb.nl/stage5

Uitnodiging deelname bijeenkomst 7 mei in Gorinchem


Steeds meer binnenvaartondernemers krijgen te maken met de emissie verordening Non Road Mobile Machinery (NRMM) Stage V. Sinds begin dit jaar is deze opvolger van CCR2 van kracht bij de inbouw van lage vermogens. Komend jaar is hij tevens van toepassing op de grotere motoren. Binnen de sector leven hierover nog veel vragen.

Daarom organiseren het CBRB, BLN en EICB samen met EBU en IVR een bijeenkomst tijdens de Maritime Industry in Gorinchem speciaal gericht op binnenvaartondernemingen en verzekeraars. Zij kunnen zich op dinsdagochtend 7 mei vanaf 9.30 uur volledig laten informeren over diverse obstakels, die ze tijdens hun oriëntatie op de gevolgen van de nieuwe verordening tegenkomen. Deskundige sprekers zijn uitgenodigd om antwoorden te geven op actuele vragen, zoals:
  • Wat zijn de voordelen van een NRMM Stage V-motor?
  • Vanaf wanneer zijn NRMM Stage V-motoren daadwerkelijk leverbaar?
  • Welke oplossingen worden geboden door welke firma’s en waar moet ik zoal rekening mee houden bij het maken van mijn afweging?
Ook zal aandacht worden geschonken aan andere praktische zaken, zoals overgangsbepalingen, het certificeringsproces en de spelregels omtrent aansprakelijkheid. Zorg dat u erbij bent tijdens deze meest complete NRMM Stage V-bijeenkomst van het jaar! Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomst. Wees er snel bij met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Programma voor deze bijeenkomst


9:30 Inloop  
10:00 Welkom en introductie
Met welke motoren voldoe je waaraan?
Khalid Tachi, EICB
10:15 EURO VI
Status Euro VI motoren
Peter van Gompel, TNO
10:45 Praktijkcase  
11:15 Stage V
Op maat met nabehandeling
Koedood BV en Yerseke Engine Service (YES)
11:45 Af fabriek Peter Snijders, Pon Power
12:15 Nawoord Khalid Tachi, EICB
12:30 Aansluitend lunch  
 
 
Locatie: Restaurantzaal 1, Franklinweg 2 te Gorinchem.
De sessie wordt ook live gestreamd.

Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomst. Wees er snel bij met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.


Coronavirus (COVID-19)


Ga naar boven