CBRB

De leden van het CBRB zijn vertegenwoordigd in alle belangrijke deelsectoren van de binnenvaart, zowel op het niveau van de vervoerder als dat van vervoersorganisator. De aangesloten leden zijn actief in diverse deelmarkten: containers, droge bulk, duwvaart, passagiersvaart, Ro-Ro, sleepvaart en bijzonder transport, tankvaart en veerdiensten. Ook kent het CBRB een omvangrijk netwerk van geassocieerde leden die betrokken zijn bij de bedrijfstak binnenvaart.

Doel: versterking van de positie van de aangesloten binnenvaartondernemingen en van de binnenvaart.

CBRB - Sdu Themamiddag Binnentankvaart

Datum:  5 september 2013
Locatie:  Kamer van Koophandel, Rotterdam
Ga direct naar het aanmeldingsformulier.

 
       

 
Op 5 september a.s. organiseren het Centraal Bureau voor de RIjn- en Binnenvaart (CBRB) en Sdu Uitgevers een themamiddag over het transport van gevaarlijke stoffen per binnentankvaart. 

Programma
13.00 - 13.30:  ontvangst en registratie
13.30 - 14.15: stabiliteit - Bart Soede, SARC
14.15 - 14.35:  ervaringen met LNG - Rene Overveld, Interstream Barging
14.35 - 15.00:  Electronic Data Interchange (EDI) in de tankvaart – programmaomschrijving vanuit IDVV, Henk van Laar, Bureau Telematica Binnenvaart
15.00 - 15.30:  pauze
15.30 - 15.50: calamiteitenbestrijding en zelfredzaamheid binnenvaart - Nils Rosmuller, lectoraat Platform Transportveiligheid IFV
15.50 - 16.10:  tweede vluchtweg – Henk Langenberg, Ministerie I&M
16.10 - 16.40: paneldiscussie: 'ieder zijn verantwoordelijkheid' - DGMI - Inspectie Leefomgeving en Transport – RWS – Port of Rotterdam – Haven Amsterdam (Jean Paul de Maat -Ton Hoving – Adri van der Hoeven – Cees Willem Koorneef - Peter Alkema)
 
Deelnemers ontvangen:
  • aanwezigheidscertificaat ADN 1.3.3*;
  • katernenreeks Chemische Gevaren: deel Ontvlambare stoffen (Jos Zawierko);
  • meest recente editie tijdschrift Gevaarlijke Lading.
*De naam die u opgeeft wordt gebruikt voor het aanwezigheidscertificaat, vul daarom bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf opnieuw het aanmeldformulier in.

Kosten
Entreeprijs: € 65,-
Leden CBRB, VVA en abonnees Gevaarlijke Lading krijgen 25 procent korting.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de themamiddag via het aanmeldingsformulier

Meer informatie
Voor meer informatie over de themamiddag of uw inschrijving kunt u zich wenden tot:
Els de Haan, CBRB: 010 - 7989800, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjan Demmer, Sdu Uitgevers: 070 - 3789184, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ga naar boven