Communicatiemedewerker gezocht

Wij zoeken een enthousiaste communicatieprofessional om ons communicatiebeleid te helpen vormgeven, sturen en uitvoeren, en om de profilering van de binnenvaartsector en het CBRB verder te versterken. De werkzaamheden variëren van het schrijven van artikelen voor intern en extern gebruik, het bijhouden van de social media, onderhouden van contacten met de pers, tot het mede organiseren van en invulling geven aan leden- en thematische bijeenkomsten. Je werkt hierbij proactief en nauw samen met de collega’s die inhoudelijk voor de desbetreffende dossiers verantwoordelijk zijn en met de andere collega’s binnen het cluster Communicatie.  

Functie-eisen

Een opleiding op HBO-niveau, met 2-5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatiemedewerker. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je aflevert en hebt een flexibele en stressbestendige houding. Verder beschik je over goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse, en een goede kennis van de Duitse en Engelse taal.
Je hebt een goede antenne voor de juiste timing, kunt doelgroepgericht schrijven, toont initiatief en bent creatief met tekst en beeld. Kennis van en affiniteit met de sector binnenvaart strekt tot aanbeveling.

Bedrijfsprofiel

Het CBRB is de toonaangevende werkgeversorganisatie voor alle sectoren in de binnenvaart en vervult een strategische rol. Zowel kleine transportondernemingen als grote internationale logistieke dienstverleners zijn bij het CBRB aangesloten. Wij behartigen hun belangen in Den Haag, Brussel, Straatsburg en Genève zonder de ketenpartners uit het oog te verliezen. Leden van onze organisatie zijn zowel grote als kleinere binnenvaartondernemingen uit alle marktsegmenten: tankvaart, droge lading- en duwvaart, containervaart en roll-on-roll-off vervoer, sleep- en bijzondere transporten en personenvervoer.

Wij zijn actief op alle terreinen die relevant zijn voor onze leden: vervoerspolitiek, economie, sociale zaken, gevaarlijke stoffen, juridische zaken, nautiek-techniek, veiligheid, milieu, logistiek.
Samen met onze leden werken wij aan een gezonde en duurzame binnenvaartsector.

Contactgegevens:

mw. Els de Haan
Tel.: (010) 798 98 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Ga naar boven