CBRB

De leden van het CBRB zijn vertegenwoordigd in alle belangrijke deelsectoren van de binnenvaart, zowel op het niveau van de vervoerder als dat van vervoersorganisator. De aangesloten leden zijn actief in diverse deelmarkten: containers, droge bulk, duwvaart, passagiersvaart, Ro-Ro, sleepvaart en bijzonder transport, tankvaart en veerdiensten. Ook kent het CBRB een omvangrijk netwerk van geassocieerde leden die betrokken zijn bij de bedrijfstak binnenvaart.

Doel: versterking van de positie van de aangesloten binnenvaartondernemingen en van de binnenvaart.

Overleggroepen

Het CBRB is dé organisatie voor Varende Ondernemers in de transportsector zonder watervrees, ondernemers die op een professionele wijze de bedrijfsvoering willen verrichten.
De ledengroep Varende Ondernemers van het CBRB, met een paar honderd leden uit alle deelmarkten, komt ongeveer drie maal per jaar bijeen. Daarnaast kent de ledengroep nog een paar overleggroepen die ook enige keren per jaar bijeenkomen. Dit zijn de Overleggroep Havensleepdiensten, Overleggroep Particuliere Tankvaartondernemers (OPTO), Overleggroep Veerdiensten en Verenigde Zand & Grindschippers (VZ&G).

 

Ga naar boven